ОСОБЕНОСТИ НА МАСИВНОТО СТРОИТЕЛСТВО

ИЗБЕРЕТЕ МАСИВНА КЪЩА

Например в Германия около 80% от собствениците на сгради решават да построят масивна къща – и по този начин избират висококачествения метод на строителство, който е изпробван и тестван от векове. Масивната къща е класически построена на строителната площадка чрез бетон и зидария – обикновено камък върху камък. Солидната къща е построена директно на място в собствеността на строителя. Със солидна къща и свързаното с нея архитектурно планиране, което е част от предложенията на ОКБ, можете да планирате и построите Вашата мечтана къща индивидуално според Вашите желания и идеи.

Къща построена с масивна конструкция поставя оптимални условия сградата да отговаря на изискванията на Закона за енергията на сградите; тези къщи обикновено са значително по-енергийно ефективни и издържливи на земетресения.

Масивните къщи се характеризират с:

  • висока стабилност на носещите стени
  • висока остатъчна стойност, дълъг експлоатационен живот и висока стойност на препродажба
  • много добра защита от пожар и шум
  • индивидуални проекти, които дават възможност на къща, съобразена с Вашите нужди
  • здравословен вътрешен климат

ЯСНО ПОЗИЦИОНИРАНЕ. 30 ГОДИНИ ОПИТ В МАСИВНО, ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО СТРОИТЕЛСТВО.

Оберон Концептбау означава солидно построени архитектурни къщи. Независимо дали е камък върху камък или в особено здравия стоманобетон: основното е енергийно ефективно и устойчиво строителство!

Всичко от един източник. До ключ с отлично съотношение цена-качество.

ПРИ ОБЕРОН КОНЦЕПТБАУ МОЖЕТЕ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ ВАШАТА МАСИВНА КЪЩА СЪС СЛЕДНИТЕ СТРОИТЕЛНИ МЕТОДИ:

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/06/0203-1.jpg
СТОМАНОБЕТОН
Модерната и особено здрава стоманобетонна конструкция има отлични топлоизолационни свойства. Тази стена носи най-висока енергийна ефективност и осигурява приятен климат в стаята. Явно предимство: дори по-ниски разходи за отопление. Масивната стоманобетонна стена гарантира максимална носеща способност. Бетонът се състои от естествени суровини като вода, чакъл и цимент. Интелигентната стенна конструкция дава възможност за създаване на постоянни и устойчиви сгради и по-специално, спестява енергийни ресурси.
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/06/0203-2.jpg

ГАЗОБЕТОН

Газобетонът е чисто минерален строителен материал. Монолитната стена от газобетон има много добра топлоизолация и капацитет за съхранение на топлина и впечатлява с добрата си херметичност. С газобетон използването на минерални и естествени суровини защитава околната среда и постига високо ниво на устойчивост. Газобетонът е лесен за обработка със специално лепило.
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/06/0203-3.jpg

ТУХЛА

Тухлата отдавна се използва като традиционен материал за стени. Тухлите са направени от естествени суровини като глина и глинеста почва. В наши дни топлоизолационните тухли се обработват със специални лепила и осигуряват големи икономии на енергия. Минералните компоненти създават добра среда за живот. Монолитната тухлена зидария е издръжлива и при необходимост може да бъде върната към естествения и икономически цикъл без замърсители.
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/06/0203-4.jpg

ПЕМЗА

Леките бетонни блокове се състоят от естествени инертни материали (напр. Естествена пемза) и свързващия агент цимент, така че имат подобен състав и физични свойства на бетонните компоненти. Монолитната олекотена бетонна зидария има добри топлоизолационни и дифузионни свойства и осигурява приятен климат в помещението. Свързването на строителните материали създава хомогенна стена с дълъг експлоатационен живот.
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/logo-avatar.png
4108 Марково, Местност „Землище Марково“ №71 А, мострена сграда PH OBERON 2
4000 Пловдив ул "Жан Жорес" №11
office@oberonkbau.com
0885 339 320

Последвайте ни:

INSTAGRAM
OBERON Konzeptbau

© OBERON 2021. Всички права запазени.