ПАСИВНИ КЪЩИКъща с прилежащ апартамент

Когато искате да разширите приложението на своя дом – изграждането на допълнителен, самостоятелен апартамент предлага интересни предимства.
В допълнение към еднофамилната Ви къща ще имате апартамент за отдаване под наем, удобен офис или пространство за Вашето хоби или спорт.

ЖИЛИЩНАТА СГРАДА И НЕЙНИТЕ ПРЕДИМСТВА

Жилищната сграда с прилежащ апартамент – става все по-популярна. Има различни опции за проектиране на такава сграда . Такива къщи често се планират и строят като еднофамилни къщи с отделен апартамент, разработени като място за живот в продължение на няколко поколения или планирани като част от корпоративния дизайн. Независимо кой вариант на жилищната сграда ще изберете: Голямата свобода в дизайна на отделните жилищни единици и площта предлагат огромен лукс.

Една жилищна сграда може да убеди с много предимства. Доброто и цялостно персонализиране играе важна роля, особено при изграждането на класически и стабилен имот. В такава жилищна сграда различните жилищни единици могат да бъдат планирани поотделно и оптимално адаптирани към желанията и изискванията. От една страна, текущите разходи на такава сграда често могат да бъдат сведени до минимум. Ако построите такава сграда за собственото си семейство, но отдавате под наем втората жилищна единица, често можете значително да минимизирате разходите за финансиране на къщи. Това може да стигне дотам, че и двете жилищни единици в такава къща се отдават под наем, за да покрият изцяло разходите за финансиране.

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/5_House_2D-01.jpg

ПРЕДИМСТВАОтделни жилищни единици

ПРЕДИМСТВАОтделни жилищни единици

Възможно е индивидуално планиране на отделните жилищни единици

Отделни жилищни единици

Осигурете финансиране на дома чрез отдаване под наем на жилищна единица

Може да се използва като къща с много поколения

Използвайте като частна капиталова инвестиция

Многофамилни къщи като инвестиция или за предприемачи

По този начин такъв имот служи изключително като инвестиция и може да се поддържа, без да се използват собствени средства. Добре дошло решение, особено поради настоящата ситуация с лихвените проценти, която обещава добра и безопасна възвръщаемост в дългосрочен план. Поради това многофамилните къщи могат да се използват като отлична инвестиция. Но предприемачите също се възползват в много отношения от изграждането на такава жилищна сграда. Например, бизнес помещенията могат да бъдат интегрирани директно в къщата и достъп до тях с отделен вход. Това не само гарантира по-кратки пътувания до работното място и по-голяма ефективност на работата, но също така предлага достатъчно пространствено разделяне на работата и личния живот.

Спестете разходи за строителство с много поколения къща

Всеки, който планира своята многофамилна къща като т. Нар. Къща с много поколения, може да се възползва от допълнителни предимства. В къща с много поколения родителите и децата често живеят в свои отделни жилищни единици под един покрив. Отделните жилищни единици могат да бъдат оптимално адаптирани към предпочитанията и изискванията на обитателите на етапа на планиране. Например в жилищните зони могат да се създадат възможности за безпрепятствено използване за по-старото поколение – сравними с бунгало, докато младото поколение има достатъчно място за евентуално попълнение в семейството. В допълнение, такава къща за много поколения предлага и финансови предимства.

Финансови предимства на къщата с няколко поколения:

По-лесното финансиране от няколко строители
По-ниски ставки на финансиране, като ги разпределите между повече домакинства
По-ниски строителни разходи в сравнение с две еднофамилни къщи
По-ниски разходи за собственост в пряко сравнение с две еднофамилни къщи
Често намаляват допълнителните разходи благодарение на разделението между две страни

Освен това подобни къщи с много поколения често са собственост на собствените им семейства за дълго време. Така че е напълно възможно следващите поколения да се преместят отново в къщата и по този начин може да се гарантира дългосрочна употреба. Ако случаят не е такъв или не е желателен, неизползваната или необходимата жилищна единица все още може да бъде отдадена под наем. По този начин текущите разходи на къщата могат да бъдат покрити от наемателите, което предлага много предимства, особено в напреднала възраст.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МНОГОФАМИЛНИ КЪЩИ, ПРОЕКТИРАНИ ТОЧНО ПО ЖЕЛАНИЕ

Многофамилните къщи често се предлагат като сглобяеми къщи с отделен апартамент. Опциите за проектиране на строителя обаче са значително по-ограничени. В класическа и съответно висококачествена къща на архитекта различните елементи на имота могат да бъдат оптимално адаптирани към съответните изисквания и изисквания. Със сигурност има много смисъл да подреждате централните елементи на къща, като баните или кухните една върху друга, но дори разделянето на стаите често дава огромна свобода на действие. С мазе или разширение на съществуващо таванско помещение, помещението за съхранение в такава многофамилна или много поколение къща може да бъде значително увеличено и адаптирано към желанията на жителите. Ако решите такъв строителен проект на ранен етап, можете да направите имота адаптиран точно към вашите собствени идеи по време на фазата на планиране.

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?