ПАСИВНИ КЪЩИДвуфамилна къща

Оптимално решение за ефективно използване на всеки парцел – нашите решения позволяват максимално оползотворяване на всеки квадратен метър.
Ако искате да живеете в къщи със съседи – това е решението за Вас.

МОДЕРНА ДВУФАМИЛНА КЪЩА СЪС 258 М² ЖИЛИЩНА ПЛОЩ

Елементите на прозореца от пода до тавана откъм градината осигуряват много светлина вътре.
Панорамните капандури с плосък покрив създават вълнуващ външен вид във взаимодействие с двускатния покрив на къщата на архитекта.

Живот в къща с две отделни къщи с цялото семейство
Цялото семейство може да намери място в тази двуфамилна къща. Общо 258 м² жилищна площ се простира на два етажа и четири стаи. Благодарение на двускатния покрив имате възможност да инсталирате красиви панорамни капандури, които също предлагат наводнена от светлина жилищна атмосфера на тавана.

Модерна двойна къща с 129 m² всяка половина. Те са разположени на приземния етаж с приблизително 66 m² и най-горния етаж с приблизително 63 m² и ви предлагат всички удобства на съвременния живот.

На приземния етаж ви очаква просторна всекидневна и трапезария от 30 m². Това е в непосредствена близост до почти 10 м² кухня, която е достъпна от две страни. Душната на приземния етаж със сигурност е много практична за вас и вашите гости. Приземният етаж е закръглен от сервизно помещение до входа на къщата, което е с размери 10 m². Това ви дава достатъчно място за прибиране на вашите покупки и всякакви домакински уреди.

До всички стаи може да се стигне перфектно през умно подредената зала. Благодарение на прозоречните елементи от пода до тавана в дневната / трапезарията, стаите са прекрасно осветени по всяко време на деня. Като нов център на семейния живот, тази стая ви кани да се задържите.

Последният етаж за спане и игра

До горния етаж от 63 m² се достига по стълбището, което е отделено от останалите стаи. Тук всеки член на семейството има свое собствено отстъпление. Две детски стаи, просторна родителска спалня и голяма, почти 12 м² фамилна баня с вана и душ могат да бъдат достигнати през коридора. В основната спалня дори се помещава съседен гардероб, който със сигурност ще оцените. Оформлението също е много модерно, като всички спални с размери около 15 м² са почти еднакви.

Модерен външен вид с двускатен покрив и панорамен купол

Акцентът във външното представяне на тази модерна двуфамилна къща със сигурност е взаимодействието на двускатния покрив и панорамния купол. Капандурите са оборудвани с плосък покрив, което води до вълнуващ и привличащ вниманието външен вид. Вътре също имате повече място и приятно място за гледане. Оставете се да бъдете вдъхновени и зарадвани от тази жива концепция.

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/4_Dvufamilna_2D-01.jpg

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?