ПАСИВНИ КЪЩИМалки къщи

Компактен, но функционален и комфортен дом на добра цена – нашето стандартно предложение за първа къща.
Иновативни решения включващи покрив реализиран като тераса придават на Вашата къща индивидуалност и неочаквани предимства.

ФОКУСИРАНИ СМЕ ВЪРХУ ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ

Затова изпълняваме къщата по стандарта Passiv Haus! Ориентирана към бъдещето, мощна и с енергийна ефективност клас Плюс! С ориентирана към бъдещето термопомпа, най-добрите изолационни свойства и солидно качество на строителството, проектираните от архитекти къщи на Оберон Концептбау са убедителни. Освен това всяка къща е снабдена с централна вентилация с рекуперация на топлина, което означава, че 95 процента от отоплителната енергия се запазва.

Здрава конструкция с ефективна вътрешна и външна изолация

Централна жилищна вентилация с рекуперация на топлина

Ориентирана към бъдещето отоплителна технология

Най-високото качество като приоритет

Оберон Концептбау  ви предлага висока степен на прозрачност и сигурност със своя сертификат от Германия . Като клиент можете да бъдете там на живо през всички фази.

След като къщата бъде построена, ще получите сертификат въз основа на документирания тест не от България, а от Passiv Haus Institut Darmstadt .

Оберон Концептбау  предлага на своите клиенти в България  този контрол на качеството за всяка pasiwна къща от 2015 г. насам.

Качество на марката във всяка къща

Оберон Концептбау  разчита на маркови продукти на избрани компании както за строителство на къщи, така и за интериорни елементи. От най-високите класове немска дограма Rehau Geneo, до рекуператори на швейцарската марка Zehnder, високото ниво на качество и сигурност за всяка наша къща може да бъде постигната според личните желания на клиента.

Основната ни предимиство се крие в комбинацията на индивидуалност и ефективност. Всяка пасивна къща е персонално адаптирана към желанията и изискванията на клиента, който получава цялостната реализация на проект за къща от един източник.

Освен това компанията разчита на следните ценности:

качество
производителност
надеждност
иновации
енергийна ефективност
сигурност

Всички услуги, които Оберон Концептбау  предлага, се извършват от квалифицирани проектанти и специалисти. Вашите  идеи и заявките  могат да бъдат  изпълнени по всяко време.

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/logo-avatar.png
4108 Марково, Местност „Землище Марково“ №71 А, мострена сграда PH OBERON 2
4000 Пловдив ул "Жан Жорес" №11
office@oberonkbau.com
0885 339 320

Последвайте ни:

INSTAGRAM
OBERON Konzeptbau

© OBERON 2021. Всички права запазени.