ПАСИВНИ КЪЩИГрадска вила

Комфортът и елегантността на живот в една вила, вплетени в градски или крайградски пейзаж.
Особената архитектура и интериор по избор правят този тъп къщи притегателно решение за хора, които търсят нещо особено в ежедневието си.

ГРАДСКА ВИЛА: 161 M² ЖИЛИЩНА ПЛОЩ

Искате ли да живеете със стил и да предложите на семейството си достатъчно място за малки, индивидуални отстъпления? Тогава сте добре дошли в бъдещия Ви мечтан дом. Просторната градска вила  не само впечатлява с модерния си дизайн. Светлите, отворени стаи ви канят да се отпуснете и да се забавите. Сърцето на модерната градска вила е откритата всекидневна, която можете да видите през стъклена врата, когато влезете в къщата. В дневната и трапезарията общо 40  квадратни метра остъкляване предоставят на  вашето жилищно пространство уют и комфорт . В свързаната кухня, която завършва отворения дизайн на приземния етаж, можете лесно да приготвите и предадете ястия за приятели и семейство.

Абсолютен акцент в градската вила  е заливаният със светлина еркер с множество прозорци в хола, които осигуряват много модерно усещане за живот. Двойна врата и голяма плъзгаща се врата осигуряват изглед към градината и осигуряват свеж бриз във вашето жилищно пространство през лятото. В допълнение към просторния и отворен дизайн, в модерната градска вила ще откриете много други детайли за напълно щастлив живот.

Втория етаж

U-образно стълбище ще ви отведе до горния етаж на градската вила, който по нищо не отстъпва на открития и модерен дизайн на приземния етаж. Коридор  с два прозоречни елемента предлага много място за практични възможности за съхранение, декорации и растения.

Оттук се стига до три стаи и баня. Независимо дали е учебна или детска стая, стаите на горния етаж ви дават свободата да реализирате индивидуалните си идеи за живот и са подходящи за отстъпление за цялото семейство. В основната спалня ще намерите два акцента: съблекалня и балкон. Направете си собствено убежище тук – далеч от семейния стрес. Семейната баня с вана допълва живата концепция. Тук можете да се поглезите с дълга баня в стилна обстановка.

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/2_GradskaVila_2D-01.jpg

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?