ИНДИВИДУАЛНО ПЛАНИРАНЕ НА ВАШИЯ ДОМСтаи с един поглед

Вашата мечтана къща - индивидуално планирана според Вашите идеи и нашия опит.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОСТРОИТЕ КЪЩА? МИСЛИТЕ ЛИ ЗА ТИПА ЕТАЖЕН ПЛАН НА ВАШАТА КЪЩА, СТРУКТУРАТА, РАЗМЕРА НА КЪЩАТА И БРОЯ НА СТАИТЕ?

Структурата на Вашата мечтана къща и отделните стаи са определящи за доброто усещане във Вашата нова, масивна къща. Кои стаи определено трябва да бъдат обмислени и планирани в детайли? Какъв потенциал за подобрение виждате в предишния си апартамент или настояща къща? Трябва ли жилищната площ да е по-голяма, трябва ли да се интегрират повече прозорци, да се подобри обзавеждането или напълно да се промени подредбата на стаята?

Планът на етажа и планирането на стаите във Вашата къща

Етажните планове на къщите могат да изглеждат много различно. Това зависи отчасти от това колко големи са отделните стаи като спалните и колко големи са предвидени общите помещения като дневната и трапезарията. Има така наречения тип отворен етажен план, който се фокусира върху общите стаи, които са проектирани да бъдат големи и отворен, и варианти на етажния план, които разделят и разпределят помещенията през коридор.  Планът на Вашия мечтан дом е индивидуално съобразен с Вашите нужди: Имате ли нужда от домашен офис, килер до кухнята или нещо друго? Няма проблем – ОКБ може да сбъдне всички желания за строителство на къщи!

Не сте сигурни как може да изглежда къщата Ви? По време на първоначалната консултация в ОКБ , ние ще подготвим подробен и уникален анализ на нуждите относно пространствената концепция на Вашата къща на приземния етаж, първия етаж, тавана и мазето.