ИНДИВИДУАЛНО СТРОИТЕЛСТВО НА ВАШИЯ ДОМ

ЖИВЕЙТЕ В УНИКАЛНА МАСИВНА КЪЩА – ПЛАНИРАНА И ИЗПЪЛНЕНА ИЗЦЯЛО СПОРЕД ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ И ИДЕИ.

При нас  почти няма ограничения за Вашите идеи и желания. Независимо от архитектурния стил, независимо дали е единична къща,  вила, бунгало, еднофамилна или двуфамилна къща… при това  с най-високо ниво на енергиина ефективност. Може също така да се реализира Вашата къща-мечта като пасивна къща  Plus, доказано със сертификат от истутута за пасивни къщи в Дармщадт! 

Изграждането на къща е едно от най-важните решения в живота Ви. ОКБ би искал да Ви покаже начин да релизирате  собствения си мечтан дом безпроблемно  и с възможно най-оптимална цена. В първоначалната среща определете характеристиките на вашия мечтан дом, като вземете предвид Вашия възможен бюджет, включително допълнителните разходи за строителство и Вашите идеи за живот. След това архитектите от ОКБ планират и проектират къщата Ви в съответствие с тях, като ги  адаптираме към Вашите лични идеи и планове. В разговора ще обсъдите дали искате да живеете на едно ниво и без бариери или дали Вашата масивна къща трябва да има два или повече етажи. Ако имате нужда от допълнителен хол или складово помещение, Вашата масивна къща с мазе може да бъде реализирана – като чисто използваемо пространство, като помещение за хоби дейности, офис за услуги или като апартамент за други членове на семейството. Подземни помещения могат да се обособят добре в концепцията за къщата, особено когато се строи на хълм.

Можете също така да вземете решение за формата на покрива – плосък с идея за ползване като тераса, или като двускатен покрив или четирискатен – изцяло според Вашите идеи. В зависимост от това коя форма на покрива предпочитате, панорамният купол може да бъде визуален акцент. Освен това, представителният балкон може допълнително да индивидуализира къщата ви – независимо дали е масивна, със стъкло, дърво или неръждаема стомана.

Фасадата – независимо дали е реализирана с облицовъчна тухла, топлоизолационна мазилка  или дърво – Вашите желания ще я определят, като ние само ще Ви посъветваме какво може да очаквате при различните варианти на изпълнение относно комфорт на живот и режийни разходи. Прозорците – „френски“ или „пистолет“ са основен определящ фактор за светлина и комфорт в жилищните площи, но и тяхното разпределение по различните фасади играе ключова роля за енергийната ефективност на сградата. В тази посока, ОКБ предлага най-различни решения като ролетни щори стандартно ръчни или с абтоматично управление, засенчване на южни прозорци с тераси и други.

РАЗЛИЧНИ ФОРМИ НА ПОКРИВА:

ПЛОСЪК ПОКРИВ

ДВУСКАТЕН ПОКРИВ

ФАСАДА

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/white.jpg
БЯЛА МАЗИЛКА
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/color.jpg
ЦВЕТНА МАЗИЛКА
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/wood.jpg
ДЪРВО
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/bricks.jpg
КЛИНКЕРНИ ТУХЛЕНИ ФИШОВЕ

ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ – МНОГОФУНКЦИОНАЛНО И ПО ПОРЪЧКА

ОКБ използва само и единствено продукти от известни производители, разполагащи със сертификат за качество спрямо стандартите за енергийна ефективност. Като най-високо ниво на гаранция за качество, предлагаме и опцията за сертифициране на всяка сграда в Германия.

ОКБ  е на разположение от самото начало за цялостната концепция на Вашата къща:  от началната  консултация, през проектирането и изпълнението, всички работят ръка за ръка, за да изпълнят мечтата за собствените ,,четири стени“  с максимално качество. По този начин ОКБ и нейните клиенти постигат високо качество и сигурност.

Отлично обслужване и високо качество

ОКБ  не само предлага голям брой висококачествени маркови продукти, но също така предоставя първоначална  консултация и с удоволствие ще отговори на Вашите желания. На мострената къща Оберон 2 например може да видите сертификатите на  дограма REHAU; мазилки и излоции BAUMIT; врати НOERMANN; рекупертор ZENDER. Можете също така да получите и информация за подобни конкурентни изделия, агрегати и системи по отношения на цени, свойства и гаранционни срокове.

Дизайн на къща по поръчка

С ОКБ  можете да превърнете своя къща  в пасивна! Това позволява да се контролира отоплителната технология и засенчването, както и светлината и входната врата – не само от дивана, но и чрез смартфон и таблет, докато сте в движение. Що се отнася до входа на Вашата къща – входната врата – Hoermann  не само придава голямо значение на външния вид, но също така предлага материали с повишени стандарти за сигурност, точно както при прозорците. Що се отнася до интериорните врати, можете също да избирате между различни цветни декори, повърхности и дизайнерски варианти, които безпогрешно изразяват вашия стил на обзавеждане. Вътрешното стълбище е специална мебел във вашия дом. Това е екстравагантен привличащ вниманието и придава на залата хармонична атмосфера на помещението. С отоплението можете да избирате между множество енергоспестяващи технологии – в зависимост от това колко енергийно ефективен трябва да бъде Вашият бъдещ дом. Комфортно топло подово отопление се предлага стандартно.

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/logo-avatar.png
4108 Марково, Местност „Землище Марково“ №71 А, мострена сграда PH OBERON 2
4000 Пловдив ул "Жан Жорес" №11
office@oberonkbau.com
0885 339 320

Последвайте ни:

INSTAGRAM
OBERON Konzeptbau

© OBERON 2021. Всички права запазени.