СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАСКонтакти

ПИШЕТЕ НИЗапишете се за консултация или ни се обадете

Черпейки знания и опит от дългогодишната си практика в Германия, ние сме усвоили модерни и високо технологични методи на работа, отговарящи на съвременните изисквания за първокласно ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО строителство,които можем да предложим на инвеститорите в България.

За нас е важно да предоставяме на своите клиенти не само качествено, но и отговорно строителство, което гарантира вариативност, функционалност, технологичност, висока енергийна ефективност и ниски ежемесечни разходи на реализираните сгради – все фактори и условия, които сме постигнали на обектите ни в Германия и които се стремим да наложим на родна земя в България!

  КОНТАКТИИмате идея за проект?

  Дългогодишният ни опит в изграждането на пасивни къщи в Германия ни даде стимул да приложим знанията си и в България и днес можем с гордост да кажем, че „Оберон Концептбау” е първата (и единствена) строителна компания в България, която в портфолиото си има успешно реализирани проекти на пасивни къщи, които са със сертификат „Passive Haus Plus”. Свържете се с нас, за да обсъдим и Вашата идея!
  https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/Logo-2.png
  4108 Марково, Местност „Землище Марково“ №71 А, мострена сграда PH OBERON 2
  032 64 17 45, 0885 339 320
  office@oberonkbau.com

  © OBERON konzeptbau 2020. All rights reserved