За нас

За Фирмата

 

Тук Ви предоставяме възможност да надникнете в същността на нашата дейност. Стараем се повече от 10 години “Оберон” да е синоним на високо качество в строителството, на обектите ни в България и Германия. Черпейки знания и опит от дългогодишната си практика в Германия, ние сме усвоили модерни и високо технологични методи в работата, отговарящи на съвременните изисквания за първокласно строителство.

Др. Ставрев вече е официално със сертификат за пасив хаус проектантОсвен качеството, което ни е основна цел още от началото на всеки проект, за нас все по-важен става и терминът “отговорно строителство”, който гарантира вариативност и функционалност , технологичност, висока енергийна ефективност и ниски ежемесечни разходи на реализираните сгради, все фактори и условия които сме реализирали на обектите ни в Германия и които се стремим да наложим на родна земя в България!

 

Фирмената политика на “Оберон” е да се представя с висококвалифициран персонал и оптимална технологична въоръженост. В ролята си на специалист в строителството, фирмата ни се радва на успехи не само като изпълнител на собствени обекти , но и като партньор на инвеститори, инженери и архитекти. Wissen und Erfahrung – wir unterscheiden uns damit!

 

Дейността ни може да се проследи в разделите: Ново строителство, Обекти в строеж  и Завършени обекти.

Рефернциите от изпълнените ни обекти в Германия могат да се прочетат в част Референции.

Членството ни в строителните сдружения в България и Германия са показани по-долу .

 

 

 

 

Политиката на фирмата ни е 100 % използване на опита и научните постижения на Германия и с радост можем да съобщим , че към 09 2012 ,  Г-н Атанас СТАВРЕВ е дипломиран магистър на инженерните науки и е сред лидерите по успех на випуст 2012 на Технически Университет Мюнхен , специализирал при водещия световен конструктор Проф. Хюс в Тексаския университет в Хюстън , автор на научни разработки , публикувани във водещи списания .С цел изпълнение на девиза на фирмата – “Опит и знания – това ни отличава нас” – инж. Ставрев работи в момента по докторската си работа в Университета за компютърно инженерство и науки в Аахен , Германия …

 

Atanas Stavrev with Prime Minister of Bavaria
Награждаването с почести на групата на надарените студенти на Бавария – с министъра на изследователската дейност на Бавария – Wolfgang Heibisch.