ЗА НАСДосегаемо бъдеще

Повече от 10 години „Оберон“ е синоним на високо качество в строителството, на обектите ни в България и Германия. Черпейки знания и опит от дългогодишната си практика в Германия, ние сме усвоили модерни и високо технологични методи в работата, отговарящи на съвременните изисквания за първокласно строителство.

РЪКОВОДСТВОЗа ОБЕРОН

Фирмената политика на „Оберон“ е да се представя с висококвалифициран персонал и оптимална технологична въоръженост. В ролята си на специалист в строителството, фирмата ни се радва на успехи не само като изпълнител на собствени обекти, но и като партньор на инвеститори, инженери и архитекти. Wissen und Erfahrung – wir unterscheiden uns damit!

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2021/05/singnature-1.png
инж. НИКОЛАЙ СТАВРЕВ

Основател и CEO

ОКБ  благодари на своите служители за отговорността, с която работят и сремежа да покажат ,че качеството на изпълнение от Германия  може да бъде и стил на работа в България, когато се ползват немски материали и технологии  и се работи по немски стандарти. С тези предпоставки вярваме, че  ще успеем в мисията ни да бъдем водещи в енергийно-ефективното строителство.

д-р инж. Атанас Ставрев

НАШАТА ЦЕЛОтговорно строителство

Освен качеството, което ни е основна цел още от началото на всеки проект, за нас все по-важен става и терминът „отговорно строителство“, който гарантира вариативност и функционалност, технологичност, висока енергийна ефективност и ниски ежемесечни разходи на реализираните сгради, все фактори и условия които сме реализирали на обектите ни в Германия и които се стремим да наложим на родна земя в България!
https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2020/01/inner_01.jpg
A++
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Гарантираме ниски ежемесечни разходи на реализираните сгради.

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2020/01/inner_02.jpg
ВИСОКО
КАЧЕСТВО

„Оберон“ е синоним на високо качество в строителството, на обектите ни в България и Германия.

https://oberonkbau.com/wp-content/uploads/2020/01/inner_03.jpg
СЪВРЕМЕНЕН
ДИЗАЙН

Служим си с най-актуални материали и архитектурни решения.

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?

КОНТАКТИИмате наум
идея за проект?