Модерни стълби

10/06/2021by admin

Бетонните стълби вече не са единственото ни решение за нашата сграда . На разположение са все повече и по иновативни материали се използват а в зависимост от повърхността вече не се нуждае от обновяване и допълнителна подръжка . Освен това вие сте много променливи в дизайнерските опции, защото почти всичко е възможно като решение .

Стълбите са покрити с бетонни плочки, остана най травиялното решение . Ако изберете плочки за стълбите, вие избирате лесно и здраво покритие, което в зависимост о цвета и модела изглежда безкрайно и елегантно.

В допълнение към плочките като покритие на стълбите, друг приятен вариант е да се обличат стълбите с дърво. Дървеното покритие може да бъде избрано според вкуса, независимо дали е дъб, орех, бук или много повече. Възможно е също да варира и така z. Б. да проектира само стъпалата в дърво и да държи щранга в бяло.

Няма ограничения за това, което искате с облечено бетонно стълбище. Стълбите от масивно дърво са винаги качествени, стабилни и здрави. Визуално стълбището вдъхновява като акцент с чар.

В тази  къща е построено метално  стълбище, което е покрито със стъкло . Ако проектирате метални  стълби, произведени предварително и подлежащи на обекта само за монтаж , това може да доведе до бърз и лесен монтаж без  допълнителни обработки и трудностти . Визуално привлекателни, тези стълби могат да са  комбинирани и със стъклен парапет, а не както ние решихме метален … 

Но вариант  парапет в комбинация със стомана и дървено покритие също може да постигне страхотен ефект , особено ако е във връзка с дървена обшивка или други дървени или стъклени акценти … 

Има много идеи и начини за проектиране на стаи и стълби в къщата. Дали  в дневната е планирано стълбище или друго решение , то често се превръща в сърцето на сградата , защото стълбището не е толкова лесно да се промени, колкото обзавеждането или декорацията. Можете умело да интегрирате стълбището като акцент, независимо от избора на вида му  – според вашите собствени желания!